Marco van Beek

Zoek een auto:

Search
Marco van Beek Bel ons
Marco van Beek De weg vragen
Marco van Beek 
Aanvullende Links
Telefoon: 0521-588489
Sluiten
Marco van Beek Facebook
Marco van Beek Youtube
Sluiten

Duurzaamheid bij Marco van Beek

Bij Doe Maar Duurzaam! vertellen Marco van Beek en Jarno Vaartjes over de verduurzaming in de autobranche, en specifiek bij Autobedrijf Marco van Beek zelf.


‘Autodata is een ticket to ride, klantcontact is een ticket to win’


In een branche die al jaren in beweging is moet de autobranche inspelen op vernieuwing en duurzaamheid. Wij zetten bij Autobedrijf Marco van Beek steeds meer in op duurzame auto’s; elektrisch rijden is steeds meer in trek, maar ook onderhoud en reparaties zullen duurzamer worden. 

Uit de data die wij af lezen uit de auto’s kunnen we de behoeftes van de klanten meer in kaart brengen. Data waarmee wij een duidelijk advies kunnen geven richting de wens van de klant. Hier speelt het contact met de klant een grote rol; dienstverlening, betrouwbaarheid, een veilig adres en de klant met een goede prijs de weg op. Een win-win situatie voor iedereen.

Doe maar duurzaam!

Als autodealer willen wij een duurzame naam krijgen. We gaan inspringen op het elektrificeren van de wagens en willen ons meer doen gelden. Het zelf groeien in de duurzame markt en bijdragen aan het milieu zijn wensen waar veel consumenten zich mee bezig houden. Een belangrijk element van duurzaamheid is zichtbaarheid voor de klant: Zij moeten de mogelijkheden merken en zien. Eind augustus zijn wij dan ook gefilmd voor het programma ‘Doe maar Duurzaam!’ van RTL7. In deze aflevering stond het thema ‘energie’  centraal en spelen eigenaar Marco van Beek en eerste monteur Jarno Vaartjes een rol door te vertellen over verduurzaming in de autobranche.