Marco van Beek

Zoek een auto:

Search
Marco van Beek Bel ons
Marco van Beek De weg vragen
Marco van Beek 
Aanvullende Links
Telefoon: 0521-588489
Sluiten
Marco van Beek Facebook
Marco van Beek Youtube
Sluiten

Ruitreparatie

Erkenning BOVAG Bosch RDW ANWB

 

Ruitreparatie

Waarom langer doorrijden...

Een ingeslagen ruitje of ster in de voorruit, dit zijn schades die u direct wilt laten repareren. Wij bieden u GlasService: snel, zonder administratieve rompslomp en met garantie verzorgen wij voor u de ruitreparatie of ruitvervanging. En is de reparatie aan uw ruit wat minder urgent, dan doen we het gewoon in combinatie met een servicebeurt aan uw auto. Heel gemakkelijk!

Alles in één keer geregeld; Snel en vakkundig

Afhankelijk van de schade wordt bepaald of u kunt wachten op de reparatie. Om u het gemakkelijk te maken, kan glasreparatie ook tegelijk met een reguliere onderhoudsbeurt uitgevoerd worden.

Zonder rompslomp

Wij verzorgen de administratieve en financiële afhandeling met uw verzekeraar. Voor een snelle afhandeling adviseren wij u uw groene kaart of polisblad mee te nemen.

Voordelig

Autoruitreparatie- en vervanging is er al vanaf € 0,- eigen risico. U dient wel verzekerd te zijn voor ruitschade (vanaf WA Extra).

 

Onze werkplaats

Problemen met uw voertuig? Tijd voor uw reguliere onderhoudsbeurt? Onze goedgetrainde technici staan voor u klaar! U bent gegarandeerd tevreden!