Marco van Beek


Mijn naam is Marco van Beek (43) en ik ben opgegroeid in Vollenhove als zoon van een garagehouder. Van 1986 tot 1993 heb ik de MTS en HTS Autotechniek in Apeldoorn succesvol doorlopen. Na mijn schooltijd ben ik gaan werken bij Wensink Mercedes-Benz. Na verkoper van gebruikte personenauto’s, nieuwe bestelwagens en zware vrachtauto’s van het merk Mercedes-Benz, ben ik daar verkoopleider en daarna verkoopdirecteur Personenauto’s geworden. Ik ben getrouwd en heb twee zonen.

Mijn ambitie: een professioneel Autobedrijf runnen in de regio Steenwijk.
Dit met toegewijde medewerkers die als doelstelling hebben om u als klant op een professionele manier mobiel te houden. Een goede sfeer tussen u als klant en het bedrijf is daarbij vanzelfsprekend.

Autobedrijf Gert Ruinemans bestond in 2009 70 jaar en ik zal samen met de medewerkers proberen richting het 100-jarig bestaan te gaan. Dat lukt goed. We hebben het aantal auto’s verdubbeld, we hebben 2 nieuwe monteurs mogen begroeten en de werkplaats is uitgebreid.

Ik hoop u in de toekomst te mogen blijven begroeten in ons bedrijf aan de Oldemarktseweg te Steenwijkerwold, alwaar wij onder een nieuwe naam op dezelfde manier, u graag ten dienste zullen staan.

Ons motto is en blijft de komende jaren “Bewust kiezen voor klasse”

Mede namens het voltallige team van Autobedrijf Marco van Beek.

Met vriendelijke groet,
Marco van Beek

Volg ons op linkedin en twitter via onderstaande logo's

         

Contact


 • Autobedrijf Marco van Beek B.V.
  Oldemarktseweg 82
  8341 SH Steenwijkerwold

  Tel:   0521 - 588489
  Fax:  0521 - 588909

  info@marcovanbeek.nl

Laatste Nieuws