12,5 jaar Marco van Beek Premium Cars & Car Service!

Een prachtige mijlpaal, vandaag vieren wij ons 12,5 jarig bestaan! Op 8 augustus 2008 begon een nieuw avontuur genaamd Marco van Beek Premium Cars & Car Service. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler in de nationale Automotive-Wereld met specialisatie in de grote Duitse merken; Mercedes-Benz, Audi, BMW, MINI en Porsche.

Met een trotse glimlach kijken wij terug op deze 12,5 jaar. Zonder de onmisbare support van alle loyale klanten, betrouwbare leveranciers, trouwe supporters en een fijn team om mee te werken was deze mijlpaal nooit werkelijk geworden. Hartelijk dank voor de loyaliteit en vertrouwen in de afgelopen jaren!

Voor de komende 12,5 jaar hebben wij nog genoeg plannen. Vroeg of laat komen we elkaar tegen tijdens uw zoektocht naar een bewuste keuze in klasse.

Wij zouden dit succes ongelofelijk graag met u samen willen vieren op onze prachtige locatie. Middels de volgende foto reportage willen wij de feestvreugde en de dankbaarheid naar alle betrokkenen toch laten blijken.

Onder het mom “1 foto zegt soms meer dan 1000 woorden” nemen wij u graag mee in ontmoetingen en ervaringen tot en met deze mijlpaal, want het einde is nog lang niet in zicht!

Graag tot ziens in Steenwijk.

Mede namens het team,


Marco van Beek

Hieronder een korte foto impressie van de afgelopen 12,5 jaar van ons mooie familiebedrijf.