VIND MIJN AUTO IN EUROPA

11.000 auto's op voorraad

Om de zoektocht naar uw droomauto makkelijker te maken biedt Marco van Beek Premium Cars u de service om via onze website te zoeken in een door ons voorgeselecteerde collectie auto's, in zowel Nederland als Duitsland

Deze voorgeselecteerde collectie auto's vindt u via de Importvoorraad en de Landelijke Voorraad.

Hiermee bieden wij een nieuwe service aan: de mogelijkheid tot het gemakkelijk zoeken, vinden en bestellen in een internationaal aanbod. Wij fungeren als een soort funda.nl, maar dan voor auto’s en gespecialiseerd in voornamelijk Duitse premium merken. 

Waarom specifiek uit Duitsland? Duitsland heeft zeven keer meer occasions te bieden en vooral bij premium merken als Mercedes-Benz, BMW, Audi, Mini, en Porsche ligt die verhouding nog hoger. Echter kent het Duitse aanbod op dealer sites en portalen ťťn probleem; de onvolledigheid van de aankoopprijs. Deze is op Duitse portalen en sites berekend zonder alle bijkomende kosten voor het in Nederland kunnen berijden van de auto op een legale en juiste manier. Denk hierbij aan de te betalen rest-BPM, het transport naar Nederland, het nieuwe Nederlands kenteken, de benodigde RDW-keuring voor import en ga zo maar door. Niet transparant en wij snappen dat je snel het spoor bijster bent. De zoektocht naar uw gewenste droomauto moet makkelijk, transparant en leuk zijn. Hiermee zijn wij u graag van dienst met onze Importvoorraad. Alle kosten voor het in Nederland berijden van de auto zijn in de getoonde verkoopprijzen verwerkt. Hierdoor weet je meteen hoeveel jouw volgende auto kost.

Alle auto’s staan bij veelal Duitse dealers, dus met garantie, schadevrij en voorzien van een complete onderhoudshistorie.  ‘Die auto’s zijn goed. Mocht er een match zijn, dan gaan we persoonlijk naar de dealer in Duitsland of elders in Europa om de auto te bekijken en alle gegevens worden doorgenomen.’ De automarkt wordt alsmaar transparanter en de autokoper wordt ook vrijer. Een autobedrijf zoals die van Marco van Beek heeft niet altijd de auto staan die aan alle wensen voldoet. ‘Via sites gaat de potentiŽle klant desnoods naar Maastricht om de ideale auto te kopen, of importeert die zelf. Ik mis die klant, terwijl dat niet nodig is', stelt Marco van Beek. 

Natuurlijk hebben we trouwe klanten, die hier blijven komen en eens in de zoveel jaar een andere auto kopen, maar die loyaliteit is in de huidige tijd niet altijd en overal vanzelfsprekend meer.’ Vaak vraagt Marco aan een rijder van een Duits premium merk waarom hij of zij die niet bij hem heeft gekocht. ‘Dan krijg ik als antwoord: ‘Je hebt die auto hier niet staan’. Terwijl de ideale auto er wel is. De ideale auto kan altijd gevonden worden via onze importvoorraad. Gemiddeld staan hier 11.000 auto's van premium merken op aangeboden, allemaal voorgeselecteerd op kwaliteit en uitvoering. ‘Dan moet daar de gewenste auto zeker tussen staan. De klant kan hem nu zelf zoeken en samenstellen. Daarna drukt hij op de knop om meer info te krijgen of om de inruilauto aan ons aan te bieden.’ 

Daarnaast kan ook in onze landelijke voorraad worden gezocht naar de ideale auto. Al deze auto's staan in Nederland te koop, zijn voorzien van een Nederlands kenteken en beschikken dus over de Nederlandse verkoopprijs. Binnen dit aanbod zien wij ons als een bemiddelaar en automakelaar. Wanneer u de gewenste auto heeft gevonden regelen wij de rest. Transparantie, zekerheid en vooral klasse staat in deze bemiddeling voorop. Wij staan voor je klaar!

Tenslotte bieden wij de mogelijkheid tot het zoeken van jouw droomauto. Middels ons zoekopdrachtformulier heeft u de keuze auto Mercedes-Benz, Audi, BMW en Porsche. In deze premium merken zijn wij gespecialiseerd, hierdoor kunnen wij kwaliteit en klasse garanderen. Hieronder vindt u ons zoekopdrachtformulier, wij zetten graag een extra stap voor u!

Wij vinden uw "DreamCar"

 

 
 
 
 
 


Uitvoering


 


Motorisering


 


Leeftijd


 


Gewenste maximale kilometerstand


 


Kleur


 
 


Opties


 


Uw contactgevens