Een jong gebruikte Audi

Audi. Het premium merk binnen de VAG Groep. Het uithangbord van de firma, en dit moet vooroplopen. Het beste jongetje van de klas. Daarom ook de slogan; 'Voorsprong door techniek'. Want met deze techniek zorgt Audi elke weer voor verbazingwekkende resultaten. Een kleine duik in de geschiedenis van het merk laat zien dat vanaf het begin van de 19e eeuw het merk actief werd vanuit Ingolstadt, de thuisbasis van het merk! In 1965 werd het merk ingelijfd door Volkswagen, waardoor het onderdeel werd van de V.A.G. Groep. De rest is absoluut geschiedenis.

Audi is in elke autoklasse goed vertegenwoordigd. Een Audi A1 in de compacte klasse, een A3 voor de compacte middenklasse, de A4 voor de echte middenklasse en tenslotte een Audi A6 voor de hogere middenklasse. Dan spreken we van de auto's met een lagere instap, wanneer u een hogere instap zoekt heeft u ook nog erg veel keus. Te beginnen met de Allroad variant van de hierboven beschreven modellen, dit geeft de auto een hogere instap en meer weerstand op moeilijk begaanbare wegen. Ten tweede zijn er de SUV's, te beginnen met de Audi Q2, het kleinste model. Deze reeks gaat verder in grootte en cijfers van een Q3, naar een Q5, naar een Q7 en tenslotte de gloednieuwe Q8. De Q8 is de theoretisch gezien een SUC, ook wel een SUV in coupé vorm genoemd!

Allesomvattend erg veel keus, het belangrijkste is dat wij bij Marco van Beek Premium Cars gespecialiseerd zijn in het merk Audi. Jong gebruikt, omdat het afschrijven op een auto iets is voor de 1e eigenaar. U gaat er met het voordeel vandoor! Ons Audi aanbod in onze Marco van Beek voorraad varieert wekelijks en kent alleen complete,  fraaie en betrouwbare exemplaren. 

Hieronder vindt u de actuele Marco van Beek voorraad. Hebben wij u droom auto op dit moment niet staan? Klik dan hier voor onze Importvoorraad! Hierin vindt u alle Duitse Audi occasions, voorgeselecteerd door ons op basis van uitvoering, betrouwbaarheid én voorzien van all-in verkoopprijzen. Tenslotte verzorgen wij graag een vrijblijvende zoekopdracht voor u. Via het formulier op onze 'Vind mijn auto' pagina kunnen hierin de eerste stappen worden gezet!

9 occasions