Een jong gebruikte BMW

"BMW maakt rijden geweldig", en dat al sinds 1913. Dit rijden begrijpen wij als geen ander als trots, gerenommeerd universeel autobedrijf. De afgelopen 12 jaar hebben wij verschillende vaste relaties binnen heel Nederland overgehouden aan onze kennis over dit prachtige Beierse merk. 

Ons aanbod varieert wekelijks en laat geen enkele BMW serie onaangetast. Van groot, luxe en erg chique in een BMW 7-serie tot compact, sportief en stoer in een compacte BMW 1-serie met een M-sportpakket. Wij kiezen voor complete BMW's met een heldere en eerlijke historie. Hiermee houden wij onze kwaliteit en transparantie hoog naar elke klant, waardoor wij een betrouwbaar adres vormen voor uw droomauto. SUV's zijn op dit moment immens populair en o.a. BMW loopt qua comfortabel SUV rijden absoluut voorop in al het Duitse aanbod. Kijk bijvoorbeeld naar een BMW X5. Dit model was in 2015 al onomstreden en het nieuwste model (2019) is nog steeds het absolute vlaggenschip van het merk. Daarnaast was BMW de eerste autofabrikant, die een SUC produceerde. Ook wel een SUV in coupé vorm genoemd, de BMW X6 in 2008. Later volgde alle andere Duitse merken als Mercedes-Benz, Audi en nu ook Porsche met de Porsche Cayenne Coupé. 

Kortom BMW loopt altijd vooraan, en laat elk nieuw model of generatie weer geweldig en onomstreden rijden. Bij Marco van Beek Premium Cars hebben wij regelmatig jong gebruikte BMW's op voorraad. 

Op deze pagina vindt u het actuele aanbod in jonge BMW occasions. Staat uw droomauto hier niet tussen? Neem dan een kijkje in onze Importvoorraad. Hierin vindt u enkel jonge Duitse BMW occasions met aantrekkelijke kilometerstanden en uitvoeringen voorzien van all-in prijzen. 

Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan in al het Europese aanbod? Laat dan een zoekopdracht achter via ons 'Vind mijn auto' formulier. Marco en Joep zijn u graag van dienst!


8 occasions