Een jong gebruikte Mercedes-Benz

Mercedes-Benz communiceert niet voor niets de slogan; 'Das beste oder nichts' . Deze slogan ademen wij bij Marco van Beek Premium Cars & Car Service. Daarom kiezen wij bewust voor klasse, bewust voor o.a. Mercedes-Benz. Voor zowel de verkoop als de werkplaats bent u bij ons aan een betrouwbaar adres. Onze kennis over het merk gaat mijlenver!

Met al deze kennis selecteren wij voor u enkel de beste, compleetste en meest interessante Mercedes-Benz occasions in zowel onze Marco van Beek voorraad, als in de importvoorraad en landelijke voorraad! Bij Marco van Beek Premium Cars vindt u een groot, gevarieerd aanbod aan Mercedes-Benz occasions met lage kilometerstanden en voorzien van  volledige onderhoudshistorie tegen een scherpe prijs. Van een compacte, luxe A-klasse tot een grote, stoere G-klasse, alle modellen hebben wij regelmatig op voorraad. 

Hieronder vindt u een greep uit ons actuele Mercedes-Benz aanbod. Staat uw gewenste auto hier niet tussen? Klik dan hier voor onze Importvoorraad! Hierin vindt u alle Duitse Mercedes-Benz occasions, door ons voorgeselecteerd en voorzien van all-in verkoopprijzen!

Uw gewenste droom occasion ook niet binnen onze Importvoorraad kunnen vinden? Geef ons een zoekopdracht via ons 'Vind mijn auto' formulier. Marco en Joep gaan dan vrijblijvend op zoek naar uw ultieme droomauto! 

23 occasions