Auto Upgrade

Auto Upgrade

Het is een welbekend fenomeen. U koopt uw droomauto, maar na een paar maanden of soms een jaar wordt telkens dezelfde look een beetje saai. Marco van Beek Premium Cars biedt hierin een groot scala aan oplossingen! Van het monteren van nieuwe lichtmetalen wielen tot het aanbrengen van een soundbooster voor extra uitlaatgeluid. Alles is mogelijk!

Exterieur aanpassingen

Denk aan exterieur aanpassingen, zoals het verlagen van de auto, ramen tinten, alle sierlijsten zwart uitvoeren of carbon delen monteren. Wij werken enkel met kwalitatief hoog materiaal en erkende leveranciers, om zo klasse te garanderen! 

Lees meer

Soundboosters

Door alle toenemende normen aan nieuwe auto's wordt het geluid van een sportief ogende auto gedempt. Wij bieden daarvoor een betrouwbare en unieke oplossing; de montage van een soundbooster/soundversterker! Vanuit een box die dichtbij de uitlaat gemonteerd wordt komt er een sportief geluid uit uw uitlaat! Makkelijk via een app te bedienen, waarin zelfs geluidssterkte aan te passen is. 

Bij welk type auto kan dit allemaal? Kijk snel hier voor meer details!

Lees meer

Uitlaatsystemen (Capristo en Milltek)

Wanneer u interesse heeft in echt geluid uit uw uitlaat is dit de juiste keuze!

Wij adviseren montage van of een Capristo uitlaat of een Milltek uitlaatsysteem. Zij staan voor hoogstaande kwaliteit en kunde én niet onbelangrijk het mooiste geluid!

Onze Car Systems specialist is van A tot Z bekend met montage van deze uitlaatsystemen en weet precies hoe alles elektronisch gecodeerd dient te worden. De elektronische codering is 1 van de belangrijkste punten in de montage van dit soort uitlaatsystemen, waarom? Lees hier voor meer informatie! 

Lees meer

Wielen

De schoen maakt de man, zo maakt het wiel de auto! Soms wil men wel eens nieuwe schoenen, wij leveren graag nieuwe wielen voor uw droomauto. Van originele wielen tot aan replica's van zeer hoge kwaliteit, alles is mogelijk. 

Met het advies van onze specialisten weet u zeker dat u geen wiel koopt, die niet lekker onder uw auto past. Dit zorgt voor trillingen, extreme slijtage en slechte rij eigenschappen.

Lees meer

ABT

De tuner van Audi; ABT. Van aanpassingen aan motor tot aan interieurdetails. Alles op topniveau en erkende tuning van hoge kwaliteit. Interesse? Lees hier meer! 

Lees meer

Brabus

Brabus is sinds jaar en dag de specialistisch in het originele tunen van alle aspecten van een Mercedes-Benz auto. Verlagingsets, motortuning, lichtmetalen wielen en uitlaatsystemen. Uw auto kan volledig Brabus uitgevoerd worden. 

Wij zijn sinds oprichting van ons bedrijf nauw verbonden met Mercedes-Benz en hebben de juiste ingangen bij Brabus voor het beste advies, materiaal en leverbaarheid! 

Lees meer

Car service

Van onderhoud tot reparatie!

Lees meer

Car systems

De final touch aan uw auto!

Lees meer

Klantervaringen

Wij zijn trots op onze klanten!

Lees meer