Beveiliging

Beveiliging

Hoe meer waarde uw droomauto vertegenwoordigt, hoe hoger het risico is op diefstal. Deze risico's neemt uw verzekeraar uiteraard altijd in acht, hierdoor worden er eisen gesteld aan de beveiliging van uw droomauto. Hierin zijn er verschillende niveaus van beveiliging, van een startblokkering tot een voertuigvolgsysteem. Hoe duurder het voertuig, hoe meer veiligheidssystemen uw verzekeraar eist. 

Wij zijn als bedrijf SCM gecertificeerd en onze inbouwspecialist Maurice is uiteraard persoonlijk gecertificeerd voor inbouw van elke alarmklasse. Hiermee kunnen wij alles voor u onder 1 dak regelen, wel zo vertrouwd en makkelijk! 

Naast de eis van uw verzekeraar is het ook een stukje veiligheid voor uw droomauto. Meestal is uw ideale auto niet zo maar teruggevonden, waardoor wij begrijpen dat een goed beveiliging noodzakelijk is!

Onderstaand zijn al onze mogelijkheden in kaart gebracht, neem gerust contact met ons op voor uw specifieke situatie!


Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op


 
 
 
 
 Alarmklasse 1

Alarmklasse 1 staat gelijk aan het inbouwen van een startblokkering. De meeste voertuigen zijn standaard voorzien van deze blokkering, wanneer deze ontbreekt en uw auto moet voldoen aan een alarmklasse 3 systeem; dan is een startblokkering noodzakelijk. 

Lees meer

Alarmklasse 3

Stel, u heeft uw droomauto in Duitsland gevonden. De auto is geleverd, echter accepteert de verzekering uw auto niet. Waarom niet? 

In Duitsland zijn de meeste auto's voorzien van enkel alarmklasse 1, terwijl in Nederland duurdere, jong gebruikte occasions vrijwel altijd een alarmklasse 3 moeten hebben. 

Wij kunnen volledig ontzorgen op dit gebied. Een alarmklasse 3 alarmsysteem is bij elk merk anders, en moet met de juiste diagnose apparatuur gecodeerd worden. Hierin zijn wij gespecialiseerd en zorgen voor een maatwerk afwerking. 

Interesse in een alarmklasse 3 alarmsysteem? Lees hier meer over de tarieven!

Lees meer

Alarmklasse 4

Een voertuigvolgsysteem staat gelijk aan een alarmklasse 4 alarmsysteem. Verschillende merken bieden een voertuigvolgsysteem aan. Ons klantgroep is het meest content met een voertuigvolgsysteem van Faringwell.

Lees meer

Alarmklasse 5

Een alarmklasse 5 alarm staat gelijk aan een alarmklasse 3 alarmsysteem samenwerkend met een voertuigvolgsysteem. Deze systemen worden dan aan elkaar verbonden, waardoor ze samenwerken in het geven van een melding aan bijvoorbeeld een alarmcentrale. 

Een alarmklasse 5 alarm is de hoogst mogelijke alarmbescherming op de markt. 

Wat dit voor uw auto gaat kosten? Lees hier meer over de verschillende tarieven!

Lees meer

Terugvindsysteem TV01

Dit specifieke terugvindsysteem vormt in sommige gevallen de norm voor een goedkeuring bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. 

Uiteraard bieden wij een SCM gecertificeerde oplossing. Over de exacte werking mogen wij verder niet uitweiden om zo de oplossing zoveel mogelijk anoniem te houden. 


Lees meer

Bear Lock

Een mechanisch slot voor versnellingsbak of stuuras. Simpele werking, perfecte beveiliging. Waarom? Wanneer de Bear Lock op de juiste manier ingeschakeld is kan het voertuig niet in beweging komen. 

Vragen over de mogelijkheden voor u? Neem snel contact met ons op!

Lees meer

Dash Cam


Lees meer

Car service

Van onderhoud tot reparatie!

Lees meer

Car systems

De final touch aan uw auto!

Lees meer

Klantervaringen

Wij zijn trots op onze klanten!

Lees meer