APK

APK KEURING IN STEENWIJK

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Marco van Beek bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Steenwijk. Marco van Beek werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Wij zijn RDW-erkend en Bovag lid . Rij langs in Steenwijk om de auto te keuren of maak hieronder uw afspraak


Maak nu een afspraak

 

APK BIJ MARCO VAN BEEK

Bij Marco van Beek is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Marco van Beek uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Marco van Beek geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten.

Er zijn weinig garages in Steenwijk die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Steenwijk en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Car service

Van onderhoud tot reparatie!

Lees meer

Car systems

De final touch aan uw auto!

Lees meer

Klantervaringen

Wij zijn trots op onze klanten!

Lees meer