Comfort

Comfort en Flitspreventie

Wanneer u een achteruitrijcamera, Apple Carplay/Android Auto of een entertainment systeem mist in uw huidige droomauto zorgen wij voor een kwalitatief hoogwaardige oplossing. Uw wens is onze uitdaging, wij gaan voor de beste oplossing!

Op het gebied van flitspreventie bieden wij de volgende oplossingen; Blue Eye, Laser Track (Shield) en een Stinger.  

Hieronder vindt u een uitleg over de bovenstaande producten en alle mogelijkheden binnen de genoemde producten. 

Blue Eye

De Blu Eye 2 is een verkeersveiligheidssysteem, die u absoluut niet mag missen in uw droomauto! Dit systeem waarschuwt u tijdig voor naderende hulpdiensten, zoals (onopvallende) politie voertuigen, middels een akoestisch en visueel signaal. 

De Blue Eye is in te bouwen in bijvoorbeeld de binnenspiegel. In de binnenspiegel wordt het visuele signaal weergegeven en middels een geluidssignaal wordt u nader geattendeerd. Hiermee wordt de verkeersveiligheid verhoogt en rijdt u zorgeloos rond in uw droombezit!

Lees meer

Laser Track

Op dit moment onder de naam 'Laser Track Flare'. Een vrijwel onzichtbaar in te bouwen laserproduct, uiteraard gebaseerd op de nieuwste technologie. 

Dit product herkent de signalen van politie laserguns en voorkomt hiermee een meting van de politie. 

Lees meer

Stinger


Lees meer

Camerasystemen

Voor een gewenst camerasysteem op maat. Wij werken enkel met hoogwaardige leveranciers en materialen om zo kwaliteit te kunnen garanderen. Soms zijn de camerasystemen zelfs beter dan de af-fabriek varianten! 

Voor uw personenauto, bedrijfswagen, bus, camper, caravan of aanhanger. Alles is mogelijk! 

Meer weten?

Klik hier voor alle mogelijkheden

Apple Carplay / Android Auto

Uw telefoonscherm laten draaien op uw navigatiedisplay? Dat is mogelijk met Apple Carplay of Android Auto. Hiermee kan u de meest belangrijke apps (Kaarten, Spotify, Whatsapp en bijvoorbeeld Flitsmeister) gebruiken en bedienen op het navigatiescherm. 

Wat daar exact voor nodig is? Meestal een extra interface, soms enkel een software update. 

Of dat bij uw auto ook mogelijk is?

Vraag hier naar de mogelijkheden

Entertainment systemen

U kent ze vast en zeker. Extra schermen achterin uw droomauto voor bijvoorbeeld vermaak voor uw kinderen of gewoon om ook achterin uw favoriete Netflix serie te streamen. 

Naast een entertainmentsysteem is een sim kaart met extra data om te kunnen streamen dan geen overbodige luxe. Ook daar denken wij als Marco van Beek Car Systems aan mee.

Zo bent u er van verzekerd dat u nooit met rare meldingen of geen beeld in de auto stapt. 'Bewust kiezen voor klasse'.

Lees meer

Parkeersensoren

Bij een luxe personenauto zal de vraag naar parkeersensoren minder zijn, vanwege het standaard aanwezig zijn van deze sensoren.

Zit dit onverhoopt niet op uw droomauto en wilt u het laten installeren? Wij verzorgen het graag. De bumpers worden uitgebreid uitgemeten, waardoor de parkeersensoren op de perfecte plek gemonteerd worden. Hierdoor bent u verzekerd van echt vakmanschap. 

Uiteraard zijn bedrijfswagens en bedrijfsbussen ook van harte welkom. Onze werkplaats is extra ingericht op grotere voertuigen, om zo ook klasse te leveren bij bedrijfsbussen en grote bedrijfswagens.

Lees meer

Car service

Van onderhoud tot reparatie!

Lees meer

Car systems

De final touch aan uw auto!

Lees meer

Klantervaringen

Wij zijn trots op onze klanten!

Lees meer